Touw Winkel

Kom je uit de buurt of bestel je liever niet online? Dan ben je van harte welkom in onze “Touw Winkel” in Elst Gelderland. Bij ons kun je lekker snuffelen tussen allerlei soorten touw. We kunnen het meteen voor je op maat snijden en er bijvoorbeeld een oog in splitsen.

Ook geven we je graag een goed advies en kun je je online bestelling bij ons ophalen.

We zijn niet de hele dag aanwezig. We vinden het fijn als je ons van te voren even belt op 06-10833837, als je wilt komen kijken. Zo weten we zeker dat er iemand voor je is.

 

Winkel Impressie 

In onze touw winkel hebben we een ruime voorraad aan verschillende soorten touw. Daarnaast maken we hier onze lijnen voor u op maat. Ook het splitsen van ogen doen we voor u op onze locatie en gebeurt nog ouderwets met de hand. 

 

Touw in onze winkel

Al het touw in onze winkel komt  rechtstreeks uit een Nederlandse fabriek. Hierdoor weten we zeker dat het met de kwaliteit meer dan goed zit en de genoemde breeksterktes ook daadwerkelijk kloppen. Wel zo prettig.

Afhalen bestellingen

Wil je je online bestelling graag afhalen? Dan ben je van harte welkom. Laat ons even van te voren weten wanneer we je kunnen verwachten. Dan weten we zeker dat we er voor je zijn!

Maatwerk en Advies

Ook voor vrijblijvend advies ben je welkom in onze touw winkel. Daarnaast maken we graag touw voor je op maat of splitsen we er desgewenst een oog in. We zien je graag bij ons verschijnen.